Tryck

Tryck

Justlearn är en online marknadsplats, där eleverna kan hitta en språk lärare.

Misson

Justlearn är en online handledning företag som förbinder studenter och lärare. Vårt uppdrag är att koppla ihop elever med lärare och hjälpa en person i världen att lära sig ett språk med en certifierad lärare.

Video Chat

Justlearn erbjuder ansikte mot ansikte, online-klasser, där studenten kan ansluta till online-handledare via ett videosamtal. Alla våra tjänster erbjuds online och Live. Våra online-handledare är alltid redo, och du kan boka en online-klass på din mest lämpliga tid. Därför kan du schemalägga din lektion när du vill, och våra online-handledare kommer att vara tillgängliga för att lära dig.

Kvalificerade handledare

Om du väljer att använda Justlearn, vi försäkrar dig om att du kommer att få de bästa online-klasser och personlig assistans som hjälper dig att lära sig det språket mycket lätt. Våra online-handledare genomgår oftast en grundlig screening kontroll för att säkerställa att de uppnår bästa resultat.

Fakta om Justlearn

  • Grundat av Philip Rossen.
  • We have 300+ online tutors.
  • Vi har online handledare för 19 språk, men engelska är det mest populära språket lärs ut.
  • Vi lanserade den 31 januari 2018.
  • Vi har studenter från nästan alla länder i världen.
  • Vi har 1000 + online-studenter anmält sig till våra online-klasser.
  • Vi har utvecklat online videosystem för att ge ansikte mot ansikte kommunikation mellan online vår handledare och studenter.
  • Vi har online handledare för 19 språk, men engelska är det mest populära språket lärs ut.
  • Vi arbetar i ett litet team av Zachary som innehåll författare, Kriselda som online marknadsförare och Philip som utvecklare och VD.
  • Vi har studenter från nästan alla länder i världen.

Varför välja online handledning

Online-klasser ger dig den flexibilitet du förtjänar-du kan lära dig från bekvämligheten av ditt hem, kontor, vänner plats eller ens när du reser.

Du kan studera i din egen takt-detta är mycket fördelaktigt för långsamma elever, och våra online-handledare är tillgängliga för att erbjuda hjälp när du behöver dem.

Vi tror att det är bättre att lära sig på nätet än att gå till en normal klass eftersom online handledning erbjuder privatlektioner som är bättre för den studerande.

Du kan kommunicera med din online-handledare via olika kanaler, inklusive videochattar och meddelanden.

Anpassad inlärningsmiljö-våra online-handledare kan hjälpa dig att skapa din egen studieplan och material för att förbättra din inlärningsupplevelse.

Hämta Justlearn logo

Philip Rossen Grundare av Justlearn

Philip Rossen

Kontakta [email protected]