Om oss

Language Marketplace

Justlearn är en online-handledning plattform. Vårt uppdrag är att säkerställa att varje student får tillgång till en online-lärare. Varje lektion på out-plattformen skräddarsys efter studentens behov. Vi vill att du ska lyckas genom att följa den väg du alltid har önskat. Justlearn ger en gång i livet möjlighet för varje person, som vill lära sig ett språk.

Student och lärare pratar tillsammans
Grupp Talk

Tala alla språk

Den Justlearn online handledning tjänsten är tillgänglig över hela världen. Trots din plats och språk, du talar vi är här för att ge dig den lärare som du önskar. Här får du de bästa handledare. De kommer att kommunicera med dig på engelska eller det språk du vill lära dig. Om det är svårt för dig att lära dig ett nytt språk, oroa dig inte för att vi har lösningen för dig. Vi har tränat våra lärare att undervisa på det mest effektiva sättet att öka inlärningen.

Ta tag i kulturen

De flesta studenter är oförmögna att fullfölja ett jobb, prata med familjemedlemmar på sitt modersmål eller resa till ett nytt land, eftersom det tar tid och professionell handledning för att behärska ett språk. Det är också svårt att anpassa sig till den nya miljön. De kan inte förstå de kulturella värderingar eller språk på grund av vilka det är mer krävande för dem att anpassa sig efter detta. Vi hjälper dig att justera genom att lära dig exakt det språk som lärs ut på språkskolor. På Justlearn kommer du att få välutbildade handledare som är redo att möta dina krav.

Kvinna Walk natur
Raket från PC

Framsteg som en raket

Om det är svårt för dig att ge ditt bästa eftersom du inte kan förstå de infödda talare, kommer till Justlearn. Här kommer vi att hitta dig en handledare som kommer att lära dig enligt ditt sinnestillstånd. Att vara den enda studenten kommer att göra det lättare för dig att ställa frågor utan att känna sig blyg och i en begränsad tid, kommer du att kunna lätt förstå kursen. Snart kommer du att listas bland de infödda medborgarna.

Informell handledning

På Justlearn kan du få den informella handledning tjänster. Vi har ett team av professionella lärare som kommer att vara villiga att ge dig personlig undervisning. Allt du behöver göra är att hitta en lärare baserat på dina krav och krav, under den begränsade tid får du välja en kvalificerad lärare som kommer att vägleda dig. Det blir inga tester om du inte gillar och läraren kommer att försäkra att rensa alla dina begrepp så att du inte kommer att lida igen.

Kvinna talar med en elev
Lärare skriver på PC

Bättre kvalitet

Vi anser att kvaliteten alltid är bättre än kvantitet. Det är därför våra proffs kommer att försäkra att ge dig kvalitetsresultat. De kan ta lite tid medan undervisa de svåra ämnen men i slutändan, kommer du att märka att alla dina begrepp är tydliga. Med en enda lektion, kommer du att känna skillnaden.

Börja lära

Med Justlearn, du behöver inte oroa kan vara fast eftersom det är knepigt att förstå grammatik eller du är förvirrad. Vår expert handledare har kompetens att lösa alla dina förvirring i begränsad tid så att du kan gå framåt. Vårt uppdrag är att hjälpa dig att bli bättre med en lärare. På Justlearn, du kommer att ansluta med de bästa lärarna.

Kvinna sitter med PC